Contractduur voor het goedkoopste telefoonabonnement

Een telefoonabonnement kun je meestal niet op ieder moment opzeggen. Vaak sluit je een abonnement af voor een bepaalde tijd. Na deze tijd kun je het contract opzeggen en overstappen naar een andere provider, of je kunt het verlengen. Vaak kun je het abonnement na een bepaalde tijd maandelijks opzeggen. Wil je het toch al eerder stopzetten, dan moet je een boete betalen. Maar wat is nu een goedkoop telefoon abonnement, en wat heeft de duur van het contract hiermee te maken? 

Goedkoopste telefoonabonnement met telefoon

Veel mensen kiezen ervoor om een telefoonabonnement af te sluiten waar je ook een mobiele telefoon bij krijgt. Tijdens de duur van het contract zal je deze telefoon dus blijven gebruiken, en wanneer het contract is afgelopen, kun je kiezen of je gebruik blijft maken van je huidige telefoon of dat je een nieuwe neemt, met een nieuw abonnement. Als je kiest voor een abonnement met een telefoon, is je contractduur vaak twee jaar. In deze twee jaar betaal je voor je abonnement, terwijl je ook de prijs van het toestel aflost.

Goedkoopste telefoon abonnement voor Sim Only

Bij een Sim only abonnement kies je voor een losse simkaart die je in een simlockvrije telefoon kunt stoppen. Op deze simkaart staat je abonnement. Terwijl je contract nog loopt, kun je dus wel wisselen van telefoon. De duur van een contract bij een Sim only abonnement kan verschillen. Vaak kun je kiezen voor een contract duur van twee jaar, één jaar of één maand. In de meeste gevallen geldt dat een langere contractduur zorgt voor een goedkopere prijs per maand.

Op deze pagina kun je alle abonnementen met elkaar vergelijken, zodat je kunt zien wat het goedkoopste telefoon abonnement is. De duur van het contract kun je gemakkelijk meenemen in de vergelijking, zodat je het goedkoopste telefoonabonnement kunt afsluiten dat echt bij jou past.